Hondentrimsalon

Met liefde voor jouw hond en zijn vacht!

Vachtverzorging

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, bieden wij een correcte en kwalitatieve vachtverzorging aan voor jouw viervoeter. Elke vachtsoort wordt gerespecteerd en behandeld zoals het hoort. Het welzijn van jouw hond komt altijd op de eerste plaats. Om van de trimbeurt voor iedereen een aangename ervaring te maken vragen we onze huisregels eerst te lezen voor je jouw hond aan ons toevertrouwt.

Een gezonde hond straalt dit uit in zijn vacht

Een trimbeurt is meer dan borstelen alleen.

Elke vacht wordt correct behandeld volgens de rasstandaard. Wij besteden niet alleen aandacht aan de vacht maar ook aan het onderhouden van de nagels, gezonde voeding en het gedrag op de trimtafel. 

! Nieuw !

Pure wellness 

Wil je jouw hond extra in de watten laten leggen? Vraag naar de wellness behandeling met kleishampoo!

Deze vernieuwende en geconcentreerde shampoo op basis van klei is een pure luxebehandeling voor de hele vacht van de hond, van haarwortel tot haarpunt. 
Met zijn diep voedende en herstellende eigenschappen creëert hij een gezonde en sterke vachtstructuur die heerlijk natuurlijk aanvoelt en geeft hij een langdurige, diepe glans. 
De klei helpt bovendien tegen irritaties en staat gekend voor zijn zuiverende eigenschappen. Als je de vacht en huid van je hond een detoxkuur wil geven, is deze shampoo de oplossing. 


Hydra parfum 

Ook thuis verdienen deze exclusieve parfums een plaatsje in het beautyregime van jouw hond. Even geen tijd om je hond te (laten) wassen? Dan zorgt het heerlijke aroma van deze eau de colognes dat je hond tijdelijk weer fris ruikt. Gedaan met een onfrisse natte hond-geur!

Het fijne aan de Hydra Forever Colognes is dat je de keuze hebt uit verschillende bloemige, fruitige en warme geuren. Welke is jouw favoriet?


Producten van Cowboy Magic

Alle producten van Cowboy Magic zijn bij Petfection te verkrijgen. Cowboy Magic® produceert een hoogwaardige lijn verzorgingsproducten voor paarden en huisdieren. Kwaliteitsproducten die beter werken, langer meegaan en minder kosten. Het levert hoogwaardige verzorgingsproducten, waaronder shampoos, conditioners en finishing sprays & gels. Het sterproduct, geconcentreerde Detangler & Shine-gel, creëerde de categorie en blijft de toonaangevende ontklitter.